Papirnate slamke

Boje: crne, crveno-bijele, šareni mix

Pakiranja:

  • 8×230 mm, pakirano po 150 kom
  • 6×197 mm, pakirano po 150 kom
  • 8×230 mm, pakirano po 500 kom

Slike su identične izgledu.

Slamke za sokove i koktele su neizostavan dodatak za svaku zabavu i uživanje u osvježavajućim pićima. Bilo da ste domaćin neke veće proslave ili samo želite uživati u mirnom trenutku kod kuće, slamke su praktičan i stilski detalj koji će vaš doživljaj pića učiniti još boljim.

Crne slamke

Slamke su ne samo estetski privlačne, već i praktične. Unesite tajnovitost u izgled vaših koktela. Zahvaljujući slamkama, svaki gutljaj će biti pun ukusa i osvježenja.

Šarene slamke

Slamke su idealne za koktele koji uključuju dodatke poput kockica leda, voćnih komadića ili ukrašavanja na vrhu. Šarena slamka razveselit će svaku čašu.

Na većim proslavama slamke mogu biti sjajan način za razlikovanje različitih pića. Možete koristiti slamke različitih boja ili oblika kako biste označili koja pića su alkoholna a koja bezalkoholna ili kako biste jednostavno unijeli malo šarenila i zabave u prostor. Slamke također olakšavaju konzumaciju pića dok se gosti kreću i druže, omogućavajući im da uživaju u piću bez puno muke.

Ekološki odabir

Ekološke papirnate slamke su biorazgradive i mogu se reciklirati. Odabirom ovih slamki dat ćete svoj doprinos očuvanju naše planete.

Podijeli na društvenim mrežama!