Frape Sweet Mia – posebna ponuda za ugostitelje

Frape Sweet Mia

5 vrhunskih frape okusa BEZ GLUTENA: banana, jagoda, čokolada, kokos, vanilija.

Ponudite svojim gostima najbolji frape zbog kojeg će rado dolaziti ponovno.

Mogućnost dobivanja letaka i plakata i ostalog pribora za pripremu najfinijeg napitka.

PRIPREMA: Sadržaj vrećice (25 g) dodati u 70 ml hladnog mlijeka te protesti u shakeru ili miksati u blenderu sa par kocki leda.

Sweet Mia frape

Upoznajte novi instant napitak za ugostitelje koji će oduševiti vaše goste! Spreman za posluživanje u trenu, Sweet Mia je idealan izbor za sve koji žele brzo i jednostavno pripremiti ukusan frape napitak, bez gubljenja vremena komplicirane tehnike pripreme.

Sweet Mia napitak je pažljivo osmišljen kako bi pružio vrhunski okus i kvalitetu u svakom gutljaju, i posebno izbalansiran sa savršenom količinom šećera i dodatkom osvježavajućih aroma. Svaki gutljaj pruža neodoljivu kombinaciju bogatog voćnog okusa i kremaste teksture, stvarajući pravo osvježenje za svako godišnje doba.

Priprema Sweet Mia napitka je nevjerojatno jednostavna

Samo dodajte odgovarajuću količinu Sweet Mia prah u blender, zatim ulijte hladno mlijeko i dodajte led. Uključite blender i za samo nekoliko trenutaka dobit ćete savršeno izmiksani frape napitak. Možete ga poslužiti sa šlagom, čokoladnim preljevom ili dodatkom svježeg voća po želji, kako biste unijeli dodatnu notu kreativnosti i užitka.

Frape Sweet Mia je odličan izbor za sve vrste ugostiteljskih objekata, kao što su kafići, restorani, hotelski barovi i punktovi brze hrane. Pruža vam mogućnost da svojim gostima ponudite vrhunsko osvježenje bez potrebe za velikim ulaganjima u opremu. Također, možete eksperimentirati s različitim okusima dodavanjem sirupa, čokolade ili vanilije, stvarajući posebne varijante frape napitka koje će oduševiti vaše goste.

Brza priprema

Sweet Mia je sinonim za brzu pripremu, visoku kvalitetu i zadovoljstvo svakog gosta. Osvijestite se sami o jednostavnosti i okusu koji ovaj instant napitak pruža i nadogradite svoju ponudu osvježenja. Pripremite se da vaši gosti zaborave na vrućinu i uživaju u svakom gutljaju Sweet Mia napitka.

Podijeli na društvenim mrežama!