Topla čokolada Sweet Mia – posebna ponuda za ugostitelje

7 vrhunskih čokoladnih okusa BEZ GLUTENA: classic, vegan, protein, bijela, bijela lješnjak, pink (jagoda) i banana.

Topla čokolada Sweet Mia je jednostavan instant napitak vrhunskog okusa. U hladnim zimskim danima ili kad se osjećamo sjetno, šalica tople čokolade je pravi lijek za dušu. Osjećaj topline koji se širi našim tijelom, umirujući okus i miris, donose nam trenutak blaženstva i ugodnosti.

Ponudite svojim gostima najbolju toplu čokoladu zbog kojeg će rado dolaziti ponovno.

PRIPREMA: sadržaj vrećice (28 g) umiješajte u šalicu toplog mlijeka ili vode (125 ml) i zagrijte parom na espresso aparatu do željene gustoće.

Topla čokolada Sweet Mia

Slatka, kremasta i bogata, ova čarobna napitak je prava poslastica za sve ljubitelje čokolade.

Kad prvi put zagrliš šalicu tople čokolade, neodoljivi miris se širi oko tebe. Miris kakaoa se stapa s notama vanilije i mlijeka, stvarajući očaravajuću aromu koja nas mami da zaronimo u njen okus. Svaki gutljaj toplog napitka je prava eksplozija okusa.

Nadopuni osnovni okus

Možemo je prilagoditi raznim željama i raspoloženju. Dodavanje šlaga, cimeta, ili začina kao malo ljute paprike može dati novu dimenziju okusu čokolade. Svaki dodatak donosi svoju notu i čini iskustvo još bogatijim.

Ritual tople čokolade

Topla čokolada nije samo piće, već i ritual koji nas povezuje s toplinom i uživanjem. Ona nas vraća u djetinjstvo, kada smo s veseljem ispijali čokoladu iz šalica koje su bile veće od naših ruku. Sjećanje na tu slatku radost prati nas dok ispijamo svaki gutljaj i osjećamo se toplima iznutra.

Neka šalica tople čokolade postane tvoj ritual u trenucima opuštanja i uživanja. Prepusti se njenom okusu i toploj zagrljaju koji pruža. Uživaj u tom magičnom napitku koji nas podsjeća na slatke trenutke i grije naše srce.

Brza priprema

Sweet Mia je sinonim za brzu pripremu, visoku kvalitetu i zadovoljstvo svakog gosta. Osvijestite se sami o jednostavnosti i okusu koji ovaj instant napitak pruža i nadogradite svoju ponudu osvježenja. Pripremite se da vaši gosti zaborave na vrućinu i uživaju u svakom gutljaju Sweet Mia napitka.

Podijeli na društvenim mrežama!